Сбъдни едно желание!


Сбъдни едно желание - избери за подарък Gift карта от ЦКБ!

2011-12-16

Тази година Централна кооперативна банка АД реши да зарадва своите клиенти по случай Коледните и Новогодишни празници като им предлага да направят идеалният подарък за любимите хора.

 

На 17.12.2011 г. ЦКБ АД в сътрудничество с Изипей АД започва предлагането на предплатени Gift карти за подарък, които може да намерите във всички офиси на Банката и в над 200 офиса на EasyPay. Желаната от Вас Gift карта може да заявите и в интернет с онлайн заявка.

 

Предплатените Gift карти на ЦКБ са модерен и практичен начин да направите подарък на Вашите близки, без да рискувате, че подаръка няма да се хареса. Картите се предлагат в луксозна опаковка и носят логото на VISA или MasterCard, което гарантира тяхното приложение не само в страната, но и в чужбина, а още по-хубаво е, че с тях може да пазарувате и в Интернет.

 

ЦКБ Ви предлага десет стилни дизайна на предплатената карта, които биха задоволили и най-взискателния вкус. Освен това може да изберете и пожелание, което да отправите чрез картата и така да направите Вашият подарък наистина незабравим.

 

За да научите повече за нашата предплатена Gift карта, стартира и интересна рекламна кампания, която включва радио и телевизионна реклама, реклама в едни от големите молове в страната - Sky City, Mall of Sofia, Grand Mall Varna, както и значителна реклама в метрото.


[Всички новини]