Сбъдни едно желание!

Какво е Gift карта

 

Gift картата е предплатена карта /ваучер/, предназначена за подарък, която се издава в български лева с логото на VISA или MasterCard. Gift картата се различава от стандартните банкови карти по това, че не е необходимо да сте клиент на банката или да имате разкрита банкова сметка.

 

С Gift картата - подарък, може да пазарувате при всички търговци, които приемат плащания и със стандартни VISA и MasterCard банкови карти. Gift картата може да бъде използвана, както при търговци в страната, така и в чужбина, включително за плащане на стоки и услуги в Интернет.

 

Вече не е необходимо да прекарвате часове в търсене на най-хубавия подарък и да се терзаете, че той няма да се хареса. ЦКБ Ви предлага най-добрата идея за подарък - Gift картата, създадена специално за всички, които искат да направят истински щастливи своите близки. Нашата Gift карта е идеалният подарък за всякакви поводи. Заредете я с желаната сума, бързо и лесно, без формалности и подарете истински усмивки на любимите хора.

 

Gift карта може да поръчате и за себе си, в случай че не желаете да си издавате стандартна банкова карта. Тя е удобна и когато пътувате - заредете Вашата Gift карта с необходимата Ви сума и можете да пазарувате навсякъде, без да поемате риска от носене на големи суми в брой.